متقاضيان کسب و کار خدمات مشاوره مي‌گيرند

ناصر حبيبي درگفتگو با ميراث آريا(CHTN)با اشاره به مشکلات موجود براي متقاضيان کسب و کار تصريح کرد:يکي از مشکلات اين است که شرکت‌ها در مرحله تشکيل و راه اندازي به دليل بروکراسي‌هايي که وجود دارد ناچار به يک عده دلال غيرمتخصص مراجعه مي کنند از سوي ديگر افراد براي اخذ مجوزها و تسهيلات دچار مشکل مي شوند و وقتي با اين شرايط مواجه مي شوند مايوس خواهند شد.

وي تصريح کرد:ما طرحي را به عنوان شرکت‌هاي مشاوره کسب و کار پيش بيني کرديم که امکان ارائه خدمات مشاوره تخصصي درمرحله بازپروري ايده تا راه اندازي بنگاه در رسيدن به نقطه سر به سر آن فراهم شود.

سرپرست دفتر کارآفريني و جذب منابع معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با اشاره به مقايسه تطبيقي انجام شده با ديگر کشورها تصريح کرد: کشوري مانند امريکا 38 درصد صنعت مشاوره وانگليس 11 درصد را به خود اختصاص داده است و اين امر نشان مي دهد که آنها از خدمات مشاوره تخصصي براي رشد بنگاه ها استفاده مي‌کنند.

حبيبي افزود:درکشور ما از اين خدمات مشاوره اي استفاده نمي‌شود و اگر بخواهيم مشاوره بگيريم از روش‌هاي کدخدا منشي و يا افرادي که دراين حوزه فعاليت مي‌کنند مشاوره گرفته مي شود که اين مشاوره ها هيچکدام براصول علمي و مطالعه شده نيست.

وي با بيان اينکه ما شرکت‌هايي را تعريف کرديم که اين شرکتها خدمات مشاوره را به متقاضيان کسب و کار مي دهند، افزود: يکي از بحث‌ها اين بود که ممکن است افراد چون احساس مي‌کنند مشاوره ها هزينه براست براي استفاده از خدمات مشاوره رغبت نکنند.

سرپرست دفتر کارآفريني و جذب منابع معاونت سرمايه گذاري تصريح کرد: بنابر اين براساس آئين نامه اجرايي اين طرح به تصويب رئيس سازمان نيز رسيده است تا خدمات اينگونه شرکت‌ها به صورت خريد اعتباري در جهت حمايت ازمتقاضيان کسب و کار و توسعه بخشي انجام خواهد شد.

حبيبي گفت:هر متقاضي کسب و کار اگر از اين بنگاه ها خدمات بگيرد هزينه خدمات را از آن شرکت مي‌خريم و اعتباري به متقاضي مي دهيم که خريد خدمات کند.

وي افزود:اين شرکت‌ها تکليف دارند که از نقطه صفر تا صد کار وقتي که بنگاه به نقطه سود دهي برسد به متقاضيان خدمات دهند. پيش بيني است که با فراخوان اول 90 شرکت خدمات مشاوره را راه اندازي کنيم./105

انتهای پیام/

کد خبر 1388080213